اهمیت اپلیکیشن ها:با پیشگام شدن در عرصه تکنولوژی ، روز به روز به طرفداران کاربران استفاده از موبایل و تبلت ها اضافه شده است.در دهه های قبل تر تمامی نیاز ها به کمک کامپیوتر رفع می گردید.اما با ورود موبایل های هوشمند ، چرخ بازی جرخید و دیگر کامپیوتر ها آن محبوبیت گذشته را ندارند.
شما فرض کنید میخواهید به صورت آنلاین محصولی را خریداری کنید.خوب اولین کاری که می کنید چیست ؟؟؟ به سراغ اینترنت گوشی هوشمندتان می روید و یکی از سایت های فروشگاهی آنلاین را انتخاب می کنید.می خواهید مبلغی را از حسابتان به حساب دوستتان منتقل کنید؛ از اپ هایی که روی گوشی همراهتان است استفاده می کنید.در واقع با این کار در وقتتان صرفه جویی کرده اید.اما آیا داستان به همین جا ختم می شود؟! مطمئنا خیر.با وابسته شدن به موبایل ها ، متاسفانه باعث می شود که تنبل تر شده و قدرت تصمیم گیری ازتان گرفته شود.با این حال نمیتوان منکر فوائدی که اپ ها در موبایل ها دارند ، شد.طراحی اپلیکیشن برای سیستم عامل های اندروید و IOS ، همچنین نرم افزارهای تحت وب برای موبایل ها به شدت پراهمیت گردیده است.
اپلیکیشن چیست؟
اصلا اپلیکیشن چیست ؟در جواب به این سوال می توان گفت : به نرم افزار هایی که برای موبایل های هوشمند و غیره ساخته می شوند، نرم افزار کاربردی گفته می شود که به آن ها Application می گویند.
انواع اپلیکیشن ها
اپلیکیشن های HTML5 :براساس تکنولوژی های شناخته شده وب .
اپلیکیشن های محلی :طراحی اپ اندروید و ios براساس یک پلت فرم خاص .
اپلیکیشن های ترکیبی :ترکیبی از دو مدل فوق است.
مراحل طراحی یک اپلیکیشن :
برای طراحی یک اپ، همانند یک پروژه بزرگ باید ابتدا پلنی را که می خواهید ، اپتان در راستای آن طراحی شود را بکشید. سپس نیازها و ماژول های مورد نیاز را برایش تعیین کنید.در مرحله بعد اگر خودتان برنامه نویس هستید که شروع به کد نویسی کرده ولی اگر به صورت حرفه ای کدنویسی نمی کنید ، می توایند از نرم افزارهای مخصوص طراحی اپلیکیشن استفاده نمایید.در کل اگر قصد طراحی و ایجاد یک اپ را دارید، توصیه می شود که از دانش کدنویسی بهره مند شوید.تا بتوانید به مشکلاتی که در ادامه راه ممکنه به وجود بیاید،بر آیید.